Pure verwennerij...



Normaliter ben ik niet het type dat bodylotion en vooral bodyboters gebruik. Ik wilde het wel ooit een keer uitproberen. En dat heb ik ook gedaan. Ik heb de Replanish Bodybutter van doTERRA aangeschaft en gebruikt. Ik moet zeggen....

Pure verwennerij voor je huid en je zintuigen....

De doTERRA SPA Replenishing Body Butter combineert de zachte, hydraterende krachten van essentiële oliën en boter van shea en cacaobonen en het biedt verzachtende en diepe hydratatie voor je huid. Met behulp van essentiële oliën, bekend om hun zuiverende en verjongende eigenschappen, is de Replenishing Body Butter zo ontworpen dat de huid zacht, soepel en schoon aanvoelt. Met enkele van de beste natuurlijke ingrediënten ter wereld, creëert de Replenishing Body Butter een luxe, spa-achtige ervaring die gemakkelijk is te genieten vanuit thuis.
Ook dit product bevat natuurlijke botanicals, CPTG Certified Pure Therapeutic Grade® essentiële oliën en andere natuurlijke ingrediënten die kunnen helpen om een ​​zachte, gezond ogende huid te bevorderen en te behouden.




Wat maakt de Replenishing Body Butter zo bijzonder?

De ingrediënten in de Replenishing Body Butter maken het mogelijk om als een diepe moisturizer de bevorderende zachtheid van de huid te fungeren. Ingrediënten zoals sheaboter, boter van cacaobonen, avocado-olie en jojoba-zaadolie bevatten voedende eigenschappen en essentiële vetzuren die de gebruiker kunnen helpen om een ​​soepele, gevoede huid te behouden.

Afgezien van natuurlijke ingrediënten zoals avocado-olie en boter van cacaobonen, biedt het gebruik van etherische oliën in de Replenishing Body Butter aanzienlijke aromatische voordelen. Het gebruik van etherische oliën zoals Douglas Fir olie biedt opwekkende aromatische voordelen, terwijl andere etherische oliën zoals Frankincense helpen om een ​​evenwicht te brengen tussen de emoties. Hoewel veel van de opgenomen etherische oliën de huid kunnen helpen, bieden ze ook opmerkelijke aromatische voordelen.


Hoe kan je de Body Butter het beste gebruiken?

Om te genieten van de verjongende en hydraterende voordelen van de Replenishing Body Butter, masseer je de boter zachtjes in de handen, knieën, ellebogen of andere delen van het lichaam die doorgaans meer vocht nodig hebben dan andere.

Als je wilt genieten van een spa-ervaring bij je thuis, is de Replenishing Body Butter ideaal in gebruik. De pure, krachtige etherische oliën in de formule van de lichaamsboter helpen een intens aromatische spa-ervaring te creëren. Of je nu geniet van een luxueus bubbelbad, een kaarsje of jezelf een gezichtsbehandeling geeft, voeg de lichaamsboter toe aan de volgende keer dat je geniet van een spa-avondje thuis - het opbeurende, verjongende aroma van essentiële oliën is een verwennerij voor je neus, maar ook voor je huid.

Niet alleen geeft de toevoeging van etherische oliën de Replenishing Body Butter belangrijke aromatische voordelen, maar het maakt het ook mogelijk om de huid te zuiveren en te verjongen. Essentiële oliën zoals Wild Orange olie en Douglas Fir olie staan ​​bekend om hun zuiverende eigenschappen, die uiterst gunstig voor de huid kunnen zijn. Andere essentiële oliën zoals Frankincense bevatten componenten die verjongende eigenschappen geven, met name voor de huid. Wanneer je je huid schoon en hersteld wilt laten voelen, zijn de ingrediënten in de Replenishing Body Butter verantwoord in gebruik.






Als het gaat om het aanbrengen van producten op je huid, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je je poriën niet verstopt met chemicaliën of gifstoffen die zo vaak worden gebruikt in huidverzorgingsproducten. Gelukkig is de formule van Replenishing Body Butter gevuld met veilige, natuurlijke ingrediënten die van de aarde komen en een zachte, gezond uitziende huid bevorderen.


Wat zijn de belangrijkste ingrediënten?


Wild Orange: Wild Orange etherische olie voegt niet alleen een heerlijke, verkwikkende geur toe aan de Replenishing Body Butter, maar net als andere etherische oliën van citrusvruchten staat bekend dat Wild Orange olie voor de huid zuiverende voordelen biedt.

Sheaboter: de toevoeging van sheaboter aan de formule van de lichaamsboter stelt het product in staat de huid diep te hydrateren en tegelijkertijd een zachte, soepele huid te bevorderen.

Douglas Fir: met huid zuiverende voordelen wordt Douglas Fir olie al lang vereerd vanwege de opbeurende aroma's en de schone, frisse geur.

Cacaozaad: bekend als natuurlijk rustgevend en gunstig voor de huid. Cacaozaad is opgenomen om de huid op een veilige, natuurlijke manier te voeden.

Frankincense: naast de balancerende effecten op de emoties, is Frankincense een voor de hand liggende keuze voor de formule van deze lichaamsboter, omdat het bekend is dat het verjongend is voor de huid.

Jojoba zaadolie: het is bekend dat Jojoba zaadolie de huid hydrateert en verzacht met snelle absorptie.

Avocado olie: met essentiële vetzuren die helpen om de huid gehydrateerd en gezond te houden, is Avocado-olie een essentieel ingrediënt in de Replenishing Body Butter.


Alleen voor uitwendig gebruik. Vermijd overmatige hitte. Bewaar op kamertemperatuur.


Een fijne tip:









2 opmerkingen:

  1. Wij hebben thuis een 5 persoons spa. Daar zit ik regelmatig in om eens lekker te relaxen en die spieren te ontspannen. Als ik uit de jacuzzi kom smeer ik me meestal in met een bodylotion, maar om de completen spa ervaring te hebben ga ik dit zeker eens proberen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Spa avondje thuis, i love it! Gaat eerlijk gezegd ook nooit vervelen! Met vriendinnen of het vriendje heerlijk in het bubbelbad buiten chillen. Flesje wijn erbij en mijn avond kan niet meer stuk. Eerlijk gezegd spoel ik mezelf alleen even af onder de douche. Maar we hebben wel een lekker geurtje in de bubbelbad die ook goed voor de huid is schijnbaar. Maar misschien dat ik de Wild orange wel eens ga proberen na mijn bubbelbad sessie, heerlijk fris!

    BeantwoordenVerwijderen