BoGo 23.02.18


En alweer de laatste mooie aanbieding in de BoGo van deze week:

Koop 1 ZenGest 15ml en krijg 1 Smart & Sassy 15ml gratis.

Beide oliën zijn een samengestelde mix, van op elkaar afgestemde oliën. Beiden zijn een geweldige samenstelling, die op diverse gebieden te gebruiken zijn. Hieronder zullen de oliën per stuk uitgediept worden.

Hoe kunnen we deze oliën gebruiken?
Op welke manier kunnen we deze oliën toepassen?




De ZenGest olie stimuleert ook het lichaam en de geest om ervaringen en informatie op te nemen en te verwerken. Het versterkt het vermogen op nieuwe info op te nemen, nieuwe relaties aan te gaan en nieuwe ervaring als mogelijkheden te ervaren. Het zorgt dat je het leven weer kunt verteren.




De Smart & Sassy olie helpt ook om je van emotionele ballast te ontdoen. Het moedigt je aan om je zelfverzekerd te voelen zodat je je lichaam kan accepteren zoals het is en van daaruit uit ontwikkelen naar de ideale expressie van je lichaam die bij de individu past.  Het stimuleert je om boven zelf kritiek te gaan staan en de natuurlijke schoonheid van je lichaam te ervaren ongeacht gewicht, vorm of maat.

Uit ervaring zijn deze 2 oliën een hele mooie combinatie om de BoGo week af te sluiten.

Met extra dank aan het team van De Essentiële Olie Academie, vindt je ook voor deze 2 geweldige oliën een verhelderende video. Veel kijk- en luisterplezier gewenst.

Love my Happy Oils...







Geen opmerkingen:

Een reactie posten