Gezond haar...


Gezond (& lang) haar, wie wil dat nou niet?

Ik heb zelf vrij lang haar en voor mij is het hebben van gezond en lang haar een onderdeel van mijn verzorging. In de loop van de tijd heb ik een aantal succesvolle recepten uitgeprobeerd. Ik wil ze nu met jullie delen...

Ik heb hier een recept voor gezond en dik haar. Het is een 3 maanden plan.

Wat heb je nodig?
Een fijne draagolie naar keuze en een aantal essentiële oliën, zoals rozemarijn, cederhout, wierook, tijm en lavendel


Hoe ga je te werk?
Meng een eetlepel van je favoriete draagolie met de bovenstaande essentiële oliën.
Van elke olie gebruik je 3 druppels. De gemengde draagolie masseer je dan elke nacht voor het slapengaan in je hoofdhuid.


Goed om te weten...
Daarnaast is het ook goed om te weten dat gezond & dik haar het beste wordt ondersteund door het aanpakken van de voeding. Immers slechte brandstof doet je cellen voorzien van slechte energie / brandstof, waardoor je lichaam op den duur ook niet meer goed kan functioneren. Het verlagen van de toxische belasting is ook heel belangrijk; een vervuild lichaam kan niet meer goed functioneren. Ook het aanpakken van stress is een grote factor die bepalend is voor gezond & dik haar.

Verzorg je lichaam goed met goede, correcte voeding en ondersteuning van een goede kwaliteit suppletie is geen overbodige luxe! En denk eens aan een detox kuur. De meeste resultaten boek je als je gaat detoxen in begeleiding met een therapeut die hierop gespecialiseerd is. En dan is het werken met de essentiële oliën een leuk element in de verzorging voor gezond & dik haar.






Wil je meer weten of de genoemde essentiële oliën of over andere oliën die beschikbaar zijn?
Neem dan even contact met ons op. We voorzien je graag van de informatie.

Wil je de genoemde essentiële oliën direct bestellen? Dat kan je online hier doen

To live happy & healthy...






Geen opmerkingen:

Een reactie posten